Téma: Outlook Festival
http://www.outlookfestival.com/
docela rád by som si dal tento festival,len neviem či si to budem mocť dovoliť na konci leta.jedine ak by sa našiel nejaký dobrák s autom s 2 voľnými miestami.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
http://www.outlookfestival.com/
docela rád by som si dal tento festival,len neviem či si to budem mocť dovoliť na konci leta.jedine ak by sa našiel nejaký dobrák s autom s 2 voľnými miestami.
ha, my jedem, ale mame plno :-/
ha, my jedem, ale mame plno :-/
ticho závidím...snáď sa nájde niekto dovtedy.
ja som tam bol s kamosmi minuli rok a rozmyslame aj tento, ale neviem co z toho bude, bo nejak nikdo nie je akcny a listky su obmedzene na 2000 kusov pokial viem, tak kto vie ci sa budu dat zohnat este aj tesne pred tym. aj ked si myslim, ze 2000 ludi by tam bol dost hardcore a v ramci toho priestoru aj velke obmedzenie. to by sa mi tam ani nechcelo asi ist v takom pripade. ale chysta sa tam tento rok dost ludi pokial viem aj zo slovenska
ja som tam bol s kamosmi minuli rok a rozmyslame aj tento, ale neviem co z toho bude, bo nejak nikdo nie je akcny a listky su obmedzene na 2000 kusov pokial viem, tak kto vie ci sa budu dat zohnat este aj tesne pred tym. aj ked si myslim, ze 2000 ludi by tam bol dost hardcore a v ramci toho priestoru aj velke obmedzenie. to by sa mi tam ani nechcelo asi ist v takom pripade. ale chysta sa tam tento rok dost ludi pokial viem aj zo slovenska
žeby Marián z Levíc?:)ak by ste sa chystali a mali miesto pre 2 osoby,tak daj vedieť.určite rád by som sa pridal.vlakom by sa mi určite nechcelo ísť.15 hodín je fakt dosť a to ešte nerátam nejaké oneskorenie ktoré by mohlo nastať.
žeby Marián z Levíc?:)ak by ste sa chystali a mali miesto pre 2 osoby,tak daj vedieť.určite rád by som sa pridal.vlakom by sa mi určite nechcelo ísť.15 hodín je fakt dosť a to ešte nerátam nejaké oneskorenie ktoré by mohlo nastať.
pozname sa?:) no ja to az tak tento rok realne nevidim, ale vsetko je mozne
kazdopadne ak budem vediet o niecom, co by ti pomohlo, tak dam vediet. ale pokial viem, tak take problemi ako ty ma viac ludi
snad sa najde nejaky sofer
pozname sa?:) no ja to az tak tento rok realne nevidim, ale vsetko je mozne
kazdopadne ak budem vediet o niecom, co by ti pomohlo, tak dam vediet. ale pokial viem, tak take problemi ako ty ma viac ludi
snad sa najde nejaky sofer
nie,maximálne len z videnia...zo Starej Ľadovne voľakedy veľmi dávno.myslím že naposledy sme spolu sedeli v crosse v lete asi pred 2 rokmi ešte s nejakými levičanmi,ale to si asi pamätať nebudeš...a aj to som vtedy skoro odchádzal domov,koli nášteve z LV.
prej se ted chysta venue change a rozsireni lineupu o dnb a hiphop, tak to teda cumim ...
prej se ted chysta venue change a rozsireni lineupu o dnb a hiphop, tak to teda cumim ...
no ak by sa zmenilo miesto komania, tak by to bolo len dobre, bo to miesto kde to bolo minuli rok bolo sice pekne, ale neprakticke. neviem ci to bolo kvoli neschopnosti organizatorov z uk, alebo len proste majitelia toho hoteloveho arealu si jednoducho s nimi robili co chceli. problem bol v tom, ze sa cez den skoro nic nehralo. podvecer sice dobry program tak od osmej do pol noci, ale potom uz len klub do ktoreho boli 50m rady a v tom klube bolo strasne teplo a nedalo sa dychat. barmani nevydavali peniaze. poslali vas do... sbs evidentne veterani z vojny, ktory mali nervy na vsetko. z programu tam prakticky nic nebolo, resp nikto nevie kedy, bo line up nikto nevedel a to sme celi cas komunikovali s organizatormi. vsetci tam riesili len tu lod, ktora tusim kazdu hodinu chodila a muselo sa zvlast platit.
kazdopadne to bola skvela dovolenka a aj ta akcia stala za to, len trochu sklamanie, ze sme z toho programu videli len 10%. urcite sme dopadli lepsie ako francuzko-japonsky parik, ktory tam prisiel na jeden den kvoli dubstepu a chceli vidiet ruska a v ten den sa vonku dubstep ani nehral a do klubu sa im nechcelo tlacit. ich najvacsi zazitok bola nasa borovicka
este by som vedel vela veci napisat, ale zhrniem to tak, ze sa tam oplati ist, len treba ratat s tym, ze mozno vacsinu z toho mega line-upu neuvidite ![]()
este by som vedel vela veci napisat, ale zhrniem to tak, ze sa tam oplati ist, len treba ratat s tym, ze mozno vacsinu z toho mega line-upu neuvidite
to pro me plati prakticky pro jakejkoliv festival ![]()

ak by niekto mal v aute miesto pre 2 osoby,tak prosím napište mi na icq 427-669-337
tak kdyby vas neco zajimalo, jsem ted ve spojeni s organizatorama, muzu se na neco poptat ...
Příspěvky [ 12 ]
Stránky 1
Postaveno na PunBB | CZ a SK
Currently used extensions: pun_repository, pun_bbcode, pun_pm. Copyright © 2008 PunBB
[ Vygenerováno za 0.058 s, vykonaných příkazů: 9. ]