Téma: Informace
Zatim budu psat novinky/updaty sem. Protoze informacni sekce zatim nebyla zprovoznena.
Chtel bych napsat par slov o tom co to vubec je za projekt a jak to zatim vypada.
Wazzap?
Nazev projektu je "Czech Dubstep Roots".
Jak je napsano na nasem webu, hlavni cil projektu je sjednoceni producentu ceskeho dubstepu a tim i zvyseni kvality produkce obecne.
Stranky budou fungovat nasledovne: vytvori se interni sekce na nasem webu, kam budou mit pristup jen clenove projektu,
kde jednoduse smuzou ukazovat sve prace, hodnotit je a radit se mezi sebou.
Ocekavane benefity jsou:
- sjednoceni producentu v pratelskem duchu, zadne male tabory po par lidech
- vylepsena komunikace, vzajemna spoluprace, vice organizacnich moznosti pro poradani akci a prekvapeni pro posluchace
- lepsi prehled na dubstep scene pro nas samotny, zadne pracne vyhledavani co je kde noveho
- dobre zazemi pro zacinajici producenty, kde budou mit moznost poradit se od zkusenejsich kolegu
- jednoduse receno, bude to mit pozitivni vliv na nasi scenu ![]()
Co se tyka spekulace o provokativnim nazvu projektu ![]()
Czech - Protoze chci aby projekt pokryl jen ceskou republiku. Nechci resit problemy pri organizaci akci, kdy clovek musi dojizdet z jinych zemi. Neni to zadna diskriminace, nebo podobne, je to jen muj vyber kam chci venovat svuj cas. Kdyby nekdo chtel neco podobneho udelat s sirsi scenou:) jen do toho... a rad neco podobnehho podporim.
Dubstep - Vsechno se toci kolem toho co mame radi
tak to tam nesmi chybet.
Roots - Nazev nenese zadnej spatnej umysl, ani to neni zadne machrovani, ze se snazim vypadat jako opravdovej drsnak nebo neco podobneho.
Smysl je v tom, ze v projektu jsou lidi, ktere skladaji hudbu nebo neco organizuji -> z toho vyplyva, ze jsou jakoby koreny, ze kterych neco roste a rozviji se ![]()
Clenove projektu
Clenem projektu muze byt opravdu kdokoliv:) Dvere jsou otevrena pro vsechny a zalezi to jen na lidech kdo bude chtit se k tomu pridat. Staci jen opravdu skladat dubstep (na nejake dostacujici urovni) a mit chut do toho davat vice energie. Samozrejme, ze oslavim vsechny nase producenty co ted mame. Zatim jsem to neudelal z toho duvodu, ze jeste nemame postaveny domecek, kam budeme chodit. A ty lidi co tam jsou ted napsany jsou pratele/zname kolem mne se kterymi jsem o tom mluvil a dali svoje slovo "ano", ze to podpori. Takze mytus o tom, ze delame ze sebe drsnaky doufam
uz opravdu vyparil ![]()
Aktualni stav
Ikdyz napad a myslenka se zarodila hodne davno, zatim cas bojuje proti mne.
Aktualne je zatim napsana jen 1/3 zdroje a kvuli sve hlouposti se mi podarilo to cele zkazit ![]()
Proto se ted pracuje nad novym designem (protoze starej se rozsekal na kusy hroznym zpusobem)
Predpokladanej start? - Snad na konec dubna aspon neco ![]()
Kazdopadne kdyby se nasel freelancer programator php a mel chut pomoct se stavbou webu, strasne by to prospelo!
Dokonce i za nejakou odmenu! ![]()
Kdyby jste chteli mne kontaktovat ohledne clenstvi v projektu nebo pomoc s webem - feel free to contact me on ICQ/myspace/PM this forum.
oi! oi! peace!
Naposledy upravil: Sinafox (14. 4. 2009 7.07)